wat de moderne cafés eruit

wat de moderne cafés eruit

De wereld ‘ s beste plek van die koffie, love it als je niet kan laat mij eruit!Het drinken, vrouwen, koffie of andere verslavende drugs, snelle wereld, de gecumuleerde is afhankelijk van de vreemdste garneer begeleid door we proberen om een leven te maken.

waar u kunt genieten van goede koffie

waar u kunt genieten van goede koffieTegenwoordig, echter, alles heeft zijn eigen “cultuur”, net zoals de kunstmatig geproduceerd regels. We zijn ervan overtuigd, als de koffie – met de wereld van koffie, de werknemers van bezoek – afhankelijkheden tussen hen, die een voorsprong te nemen op de wereld, dankzij de snelle makers en een grote kop feketéje door op elmélkedők. We pakte de wij denken dat de 5 coolste europese coffee shop, waar voor je sterft, een keer voor zorgen dat u nodig hebt om te gaan.

Zo veel mensen, zo veel opkomt is Amsterdam. Wie de duivel was ik geneigd, voor degenen die het eerst op de marihuana, de prostituees en de Heineken springt in Amsterdam te horen. De anderen en een goed hart in de nederlandse chocolade -, de oude schoen schommelde op en de tulpen.

Dat verbreed de kennis, wij zeggen, Nederland is de hoofdstad van niet alleen het bot gegeten geeft je beroemd bent. Maar in 1624 gesticht Café Chris, dat is een echte pelgrimstocht plaats van de koffie-verslaafden leven. Chris is een beetje donker jewelry box in Amsterdam, ingericht met prachtige houtwerk. Café Chris is een echte knooppunt in het verleden en het heden. Als u in Amsterdam bent u een curve dit weekend, springen hier op in.

De zwitserse degenen we weten allemaal dat je twee het openen van een bankrekening, terwijl je eet chocolade en horloges kijken. Dit is enigszins begrijpelijk, omdat zowel de export van hun producten bijzonder goed, aangezien de enige wereld in de wereld. Dus deze trots op kunnen zijn, zoals de vertrouwelijkheid mogelijkheid om hen, wat elke zes-jaar-oude te benijden.

Maar dan wat zelfs de Zwitserse en Zürich bezit?

Maar dan wat zelfs de Zwitserse en Zürich bezit? Wij zeggen, in het Café Odeon! Dit prachtige Art Deco-stijl café Swiss is een van de heetste juweeltje, dat was ooit zo beroemde personen het drinken van koffie, zoals Albert Einstein, James Joyce, Lenin en Picasso. En de volgende kan Je worden!

Oke, als je Rome, zo vol van bezienswaardigheden en attracties te springen voor iedereen. De Trevi-fontein, het Colosseum, FC Rome en de miljoenen van tiener model die Berlusconi de partij bonzen. Denk je dat deze zijde kan nog iets gooien? Goed, natuurlijk! Als u ooit hebt u ooit in Rome, dan weet je dat café zo veel als de sterren van de hemel. De miljarden van koffeinbár misschien wel de meest prominente van de “Antico”, alleen al omdat het de Rome ‘ s oudste werkende koffie shop. Niet alleen de eens zo populaire knooppunt van de lokale bevolking te leven. Als je je ogen open je slurp hier in het zwart, het is gemakkelijk te zien invloedrijke politici, kunstenaars en beroemdheden die op zoek zijn naar de tijd uitgegroeid tot een van de andere gasten.

 

Leave a Comment

Required fields are marked *.