Soorten koffie om te drinken

De hondon- Omgeving wijziging en houtkap dreigen om volledig de schade van de planeet, de meerderheid van wilde variëteiten van soorten koffie over de hele wereld, waaronder populaire zakelijke koffie Arabica en Robusta”, waarschuwden de onderzoekers.

coffee

Namelijk volgens soorten koffie

Huidige stappen voor het behoud van de wilde koffie variëteiten is niet genoeg om zichzelf te beschermen, hun toekomst op lange termijn, toonde de studie, die vandaag de professionals van de Britse Royal Botanical gardens in Londen.

Aaron Davis, hoofd van de koffie-onderzoek, die leiding gaf aan het onderzoek, zei dat de soorten koffie die bedreigd worden met beëindiging alsmede degenen die kunnen worden gebruikt voor de verspreiding en de groei van de coffeeshop in de toekomst, waaronder een aantal die immuun zijn voor de conditie zo goed als kan weerstaan klimatologische omstandigheden.

Volgens hem snel moet opzet in sommige tropische landen, vooral in Afrika en vooral in bosrijke gebieden die sterk worden beïnvloed door de klimaatverandering, rapporten Tanug.

“Terwijl de temperaturen klimmen, evenals regenval neerslag afname – geschikte locaties voor koffie landbouw wordt steeds minder en nog veel minder,” Davis vermeld van het Britse Bedrijf.

Hij merkte op dat deze laatste gedachten zijn niet belangrijk

“Er zijn tal van landen die afhankelijk zijn van koffie voor de winst fiscale verplichtingen. Het wordt geschat dat ongeveer 100 miljoen mensen koffie wordt gemaakt op de boerderijen over de hele wereld,” aldus de Britse specialist.

De wetenschappers, waarvan de resultaten vandaag gepubliceerd werden in de tijdschriften “Sans vooruitgang” en ook “algemene keten baloi” verklaarde ze dat de resultaten van de studie zijn met name verontrustend voor Ethiopië, Afrika ‘ s grootste exporteur van soorten koffie.

In dit land, met de hulp van een computer programma, de wetenschappers hebben ontdekt dat geïntimideerd haar alarmerende prognoses bij het bespreken we koffie, omdat, als gevolg van milieu-aanpassingen die worden verwacht te 2080. jaar verscheidenheid van websites op die uit te breiden “uit” kan worden verlaagd door zo hoog als 85 procent.

Extra huidige onderzoek punten om de ongewenste waarheid die koffie kan worden onder de planten dat zal zeker het moeilijkste te stellen aanpassing, vooral als het is een verwijzing naar waar en ook precies hoe koffie groeit vandaag de dag. Nee, in een Algemene context van de opwarming van de aarde?

Namelijk, in tegenstelling tot ustaina visie, de gevolgen van de wereldwijde opwarming van de aarde zijn niet uniek dingen, dat wil zeggen niet iets dat zal plaatsvinden er gewoon, ergens ver weg van ons leven, onderwater exotische Eilanden met een minimum van in het water prekrivanja Venetië. De effecten van de wijk verwarming van de op dat moment voelen en lokaal, in ucello geeft tot het extreme klimaat, warmte golven en overstromingen.

Nee, de gevolgen van de wereldwijde opwarming van de aarde op je eigen en ook elke dag, en het is ook in de regionale markt. De productie van de prijzen in de problemen van constante droge periode, maar ook andere factoren die de internationale opwarmt, leiden tot een stijging in de wereld van de kosten voor graan en ook bijna alle voedingsmiddelen. Sommige voedingsmiddelen die we gewend zijn in de lokale supermarkt zal met name worden beïnvloed.

Leave a Comment

Required fields are marked *.