HOE KAN JE THUIS GOED KOFFIE ZETTEN

Het klopt: zoals koffie in de kantine, koffie zetten weinig. Maar het is niet minder waar dat er bedrijven zijn die vreselijke koffie verkopen, geroosterd in plaats van natuurlijk en … .uf! Ik geef toe dat dat me veel woede oplevert. Met wat ik koffie lekker vind!Ik weet zeker dat je vaak op een of meerdere zetten plaatsen in je stad of dorp bent waar ze een geweldige koffie maken, maar ik ben er ook zeker van dat je er elke dag niet kunt komen en, laat staan ​​’s morgens, gewoon opstaan.Dat laatste is een van de redenen waarom veel mensen ervoor kiezen om thuis koffie te drinken, zonder te vergeten dat het goedkoper is, dat je je kleding niet hoeft te verschonen en dat niemand je hoeft lastig te vallen terwijl je het neemt.Zo oud is de gewoonte om thuis koffie te drinken, dat we allemaal onze eigen hobby’s hebben als het gaat om de voorbereiding ervan. En, als je het over hen had, wist je dat Beethoven, de componist, alleen de koffie die hij bereidde, verteerde en precies 60 granen per kop had? Nieuwsgierig, toch? Feit is dat er naast hobby’s verschillende technieken en trucs zijn, zodat de koffie thuis perfect uitkomt en niets te benijden is met koffie in de kantine. Geloof je me niet? Ik nodig je uit om dit artikel te blijven lezen, in de praktijk te brengen wat ik je ga vertellen en me te vertellen of het waar is of niet. We beginnen?

TECHNIEKEN VOOR HET BEREIDEN VAN EEN GOEDE KOFFIE ZETTEN

Omdat Luding Van Beethoven zijn eigen koffie thuis maakte, hebben de bereidingstechnieken van deze drank zich enorm ontwikkeld. Goede koffieliefhebbers blijven thuis een aantal traditionele koffiemachines gebruiken, waardoor de intensiteit, smaak en het aroma van een echte koffie behouden koffie zetten blijven. Hieronder beschrijven we enkele van de koffiezetapparaten die u niet over het hoofd moet zien als u een kopje goed gemaakte koffie wilt en koffie wilt zetten.

DE FRANSE PERS OF KOFFIEMACHINE

De zuiger-koffiemachine is een van de bekendste en meest gebruikte. Het maakt niet alleen koffie, maar het is zo veelzijdig dat je er ook thee in kunt zetten. Sinds het gebruik ervan populair werd in Frankrijk, is het een van de meest gebruikte koffie- en theepotten op ons continent.Naar buiten toe heeft het een oppervlak in de vorm van een cilinder en transparant glas. Aan de andere kant bevat het een plunjer (vandaar de naam) die op dat oppervlak glijdt en op zijn beurt een filter bevat dat is gemaakt van verschillende materialen, zoals rubber of aluminium. Dit filter is verantwoordelijk voor het laten passeren van water en niet voor het koffiedik tijdens het productieproces.Om koffie van goede kwaliteit te maken, maalt u de koffie (niet erg dun) en giet u deze in het koffiezetapparaat; Vervolgens moet heel langzaam heet water worden toegevoegd, zodat het niet kookt. Om de koffie goed te maken, koffie zetten moet deze ongeveer drie minuten rusten met het deksel erop.Als die tijd zetten voorbij is, moeten we de plunjer alleen voorzichtig en langzaam laten zakken, zodat de koffie op de bovenkant staat en de koffiedik onder de filter zit. U kunt de koffie rechtstreeks in het kopje schenken dankzij het handvat dat daarbij hoort.

Leave a Comment

Required fields are marked *.